vineri

Cele mai ridicole nume pe care le aleg parintii pentru bebelusii lor

Potrivit unui studiu realizat de un site britanic dedicat bebelusilor, tot mai multi parinti isi dau seama ca si-au botezat copiii cu nume ciudate si neinspirate.
nume copii, nume bebe, bebe, bebe nume, nume fete, nume baieti, nume ciudate, cauta nume, nume de copii, semnificatii nume, poze copii, imagini copii, fotografi copii, copii mici, poze copii mici, bebelusi, parinti, nume alese de parinti,

Procentul celor care au remuscari pentru proasta inspiratie avuta la botez este de 8%, iar numarul lor este in crestere fata de anul trecut, scrie Daily Mail.

Motivele pentru care unele mame sau unii tati aleg nume ridicole pentru micutii lor sunt foarte diferite.
Cei mai multi vor neaparat un nume original, daca se poate chiar unic, dar ulterior afla ca si alti parinti au avut aceeasi idee. In alte cazuri primeaza sfaturile rudelor sau prietenilor, sau pasiunea unuia dintre parinti pentru vreun erou de roman sau de film. Desigur, mai sunt situatiile in care numele unor vedete de la Hollywood (sau ale copiilor acestora) sunt considerate modele de urmat.

Ulterior, parintii isi dau seama ca bebelusii lor vor creste si probabil se vor rusina sa se prezinte la scoala cu nume precum Ottoline, Sparkle (“Scanteiuta”), Sparrow (“Vrabie”), Suri sau Sunday (“Duminica”).
Poate ca mai inspirati sunt parintii care fac un oarecare compromis si aleg un nume cu rezonanta banala, dar care se scrie diferit si nefiresc.

Spre exemplu, Sofia poate fi trecut in acte Sawphia, spre mandria si incantarea parintilor si spre mirarea profesorilor, care vor ridica nitel din sprancene la citirea catalogului.

sursa: depici.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu